Dag 86 (za 19-dec) @ Bangkok

Om 4:45 gingen onze wekkers af. Naast die van Bas en Pim gingen er nog wat meer wekkers af in de dorm. Er waren nog twee andere nederlandse jongens die de zelfde vlucht naar Bangkok hadden. We hadden via de receptie een taxi gereserveerd maar om 5:15 was er nog niemand te bekennen. We zijn dus zelf maar langs de straat gaan staan. Er stopte een busje wat elk moment uit elkaar kon vallen met twee locals erin. Hun wilden ons wel richting het vliegveld brengen. Om 5:45 liepen we het vliegveld van Bali binnen. Het inchecken en de bagage afgifte verliepen allemaal lekker soepeltjes. Na een ontbijtje bij de La Place (prijzen waren wel belachelijk vergeleken met de rest van het eten op Bali) zijn we het vliegtuig ingestapt voor onze laatste stop in Thailand (aaah we moeten bijna naar huis). 

  

 Doei Indonesië bedankt voor de super relaxte tijd en alle toffe mensen die we ontmoet hebben en hallo Thailand voor de 5e keer deze trip. Gelukkig hadden we met zijn tweeën 3 stoelen tot onze beschikking dus we hadden alle ruimte. We hebben dan ook weinig mee gemaakt van de vlucht want we beiden vrij snel vertrokken naar dromenland.

Om 11:53 stonden we weer op de vaste bodem van Thailand. Snel door de immigratie, backpacks ophalen en op naar Khaosan road. Met een taxi zijn we op Khaosan road afgezet, de laatste dagen wilden we graag in het D&D hotel door brengen aangezien ze hier een zwembad hebben. Echter zat het voor aankomende nacht al helemaal vol geboekt. Gelukkig konden we al wel een reservering maken voor de twee nachten erop. Een straat verderop vonden we een ander goedkoop hostel (Green House) voor vannacht. Rond 16:00 zijn we even heerlijk op bed gaan liggen voor een paar uurtjes slaap. Om 18:30 zijn we weer richting ons favoriete straattentje gelopen voor het avondeten. Na bijna een maand weg geweest te zijn herkende de man en vrouw van het voedselkraampje ons weer direct. Sterker nog ze wisten zelfs nog wat we de vorige keren besteld hadden. Na een spicy rice en pad thai waren onze magen weer gevuld. Ondertussen hadden we te horen gekregen dat Yll (nederlandse jongen waar we in Laos mee hebben opgetrokken) ook in Bangkok zat. We hadden rond 20:30 met Yll afgesproken in voor het D&D hotel. Na wat bij gepraat te hebben onder het genot van wat biertjes zijn we om 23:30 The Club ingedoken om een paar uurtjes te dansen. 

Om 3:00 ging The Club dicht, na een vette hap en nog wat rond gehangen te hebben op straat zijn we om 4:30 richting bed gegaan. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *