Dag 87 (zo 20-dec) @ Bangkok

Om 11:00 hebben we onze backpacks gepakt en zijn we verhuisd naar D&D. We hebben onze backpacks in de bagagekamer gedropt en zijn heerlijk bij het zwembad gaan liggen. Om 13:00 kwam Yll aanzetten bij het zwembad. Rond 15:00 zijn we Khaosan road opgelopen om een hapje te eten. Na een bord rijst met eend zijn we op souvenier jacht gegaan. Na wat onderhandel werk bij de straatkraampjes hadden we het meeste wel binnen. Na nog een hapje eten zijn we weer bij het zwembad gaan liggen tot een uur of 18:00. 

Bas is richting de kamer gegaan en heeft een flink aantal dagen voor de blog bijgewerkt. Dit was nog wel een worsteling aangezien de wifi van het hotel niet altijd even stabiel is. Pim en Yll zijn samen nog even richting een groot winkelcentrum gegaan in de hoop om nog wat kleren te kopen. Om 21:30 kwamen zij echter met lege handen terug. Om 22:30 zijn Pim en Yll nog een hapje gaan eten, terwijl Bas nog even in de kamer bleef liggen. Om 23:00 is Bas richting Pim en Yll gelopen. Onder het genot van een biertje hebben we een aantal rondjes over Khaosan road gelopen.  

 Na wat overheerlijke kippenspiesjes zijn we om 0:30 weer The Club ingedoken.  

 Een paar uur later zijn we weer naar buiten gegaan. Khaosan road is met kop en schouders de meest bizare straat waar we ooit zijn geweest. Er  strompelen/kruipen mensen over straat omdat ze zo dronken zijn, er word de hele nacht eten verkocht, er lopen groepen ladyboys rond die proberen aan te pappen met dronken gasten en zo kunnen we nog wel even door gaan. Nadat de clubs gesloten zijn kan je je hier dus nog prima een aantal uur vermaken. We hebben nog even een goede bodem gelegd (15 spiezen p.p. en een kip kebab tortilla) voordat we ons bed opzochten.  

   
Groeten van Bas, Pim en Yll

    One Response to “Dag 87 (zo 20-dec) @ Bangkok

    • Het zou maar zo kunnen zijn dat de piloot de melding krijgt : ” AIRCRAFT OVERLOADED” als jullie gaan plaats nemen, d’r loopt volgens mij geen kip meer rond na die braspartijen van jullie. D’r gaat met Kerst hier nog een kalkoen achteraan hou je daar ruimte voor over?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *