Dag 85 (vrij 18-dec) @ Bali (Kuta)

Pfffoe goedemorgen zeg, dat was met het nachtje wel gisteren. Bas werd om 7:45 toch nog wakker gemaakt door iemand van de duikschool die klaar stond om Bas op te pikken. Dit terwijl Bas gisteren toch echt netjes af had gezegd, maar er zal bij hun wel iets fout gegaan zijn in de communicatie. Na nog een aantal uurtjes slaap werd iedereen pas rond een uur of 11:00 wakker. Niet iedereen was even fit en het regende ook nog eens flink (regenseizoen is duidelijk gestart in Indonesië). Nadat iedereen een beetje uitgebrakt was zijn we richting het strand gelopen om te kijken of er nog een aantal uurtjes gesurft kon worden. Echter waaide het flink en was de zee dus er onrustig. We waagden toch een poging, maar het koste teveel energie om elke keer achter de golven te komen. Na op twee golven gestaan te hebben hielden we het voor gezien. Energie technisch was dit het niet waard, voor elke 5 meter die je naar voren peddelde werd je met elke golf weer 4 meter terug geslingerd.

Dan maar weer terug naar het hostel om lekker even op bed te gaan liggen. ‘S Avonds zijn we met de groep weer richting Totemo (restaurant) gelopen voor wederom een goed avondmaal.

 Iedereen is daarna even wezen shoppen voor wat souveniertjes. Sarah was zo lief om voor iedereen een sleutelhanger als aandenken te kopen als herinering aan de toffe afgelopen weken. Vervolgens hebben we nog tot 23:00 bij het hostel zitten relaxen en toen was het echt tijd om afscheid te nemen van iedereen. Dan, George, Jake, Jantine, Johan(fisherman) Nathalie, Sarah en Simone bedankt voor de afgelopen weken. Bas is nog even richting Emily (engels meisje die we in Laos en Koh Phangan zijn tegenkomen) gegaan om daar afscheid van te nemen. Nadat de wekker gezet waren zijn we lekker onze bedden ingedoken. Om 5:00 vertrekken we richting het vliegveld.

Groetjes B&P.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *