Dag 75 (di 8-dec) @ Gili Trawangan

Na gisternacht hebben we heerlijk uitgeslapen. Iedereen was wel een beetje moe na 3x een happy shake ik 4 dagen. Vandaag werd dus een traag dagje waar we niet al te veel zouden uitvoeren. 

Terwijl veel mensen hun bed na het ontbijt weer opzochten, heeft Bas de blog een beetje bijgewerkt. Natuurlijk met zo nu en dan weer en heerlijke bananenpannenkoek tussendoor. Rond 15:00 zijn Pim, Jake en Dan weer op pad gegaan voor wat taco’s en burrito’s. Bas heeft een bestelling bij Pim geplaatst voor een burrito zodat hij lekker aan de bar bij Banana Leaf kon blijven hangen. Rond 16:00 zijn Pim, Dan, Jake, Sarah en Bas richting Gili Castel (hostel) gegaan om een duik in een zwembad te nemen. Naast het zwembad stond een klimmuur van 6 meter hoog. 

  Na wat klim en springwerk zijn we weer terug gegaan naar de Banana Leaf om even op bed te gaan liggen. Nadat iedereen gedoucht was zijn we opstap gegaan voor een late avondmaaltijd. Vervolgens zijn we bij een sishabar neergeploft voor een paar drankjes. We hebben de engelsen kennis laten maken met bitterballen (die ze gek genoeg verkochten). Rond 2:00 zijn we allemaal terug gegaan naar Banana Leaf voor onze laatste nachtje op Gili T😭😭😭. Bas is nog even richting het strand gefietst om de sterrenhemel (mooiste die we in ons leven gezien hebben) vast te leggen.  

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *