Dag 88 (ma 21-dec) @ Bangkok

Na een paar uurtjes heerlijk geslapen te hebben werden we rond 11:00 wakker. Gelukkig hadden we onze backpacks redelijk ingepakt gehouden, dus het was een kwestie van wat kleren en een toilettas erin proppen. Yll zou vannacht ook bij ons slapen dus we hebben om 12:00 uitgecheckt aangezien we naar een grotere kamer verhuizen. We konden pas om 14:00 in onze nieuwe kamer, dus we zijn heerlijk bij het zwembad gaan liggen. We hebben de hele middag helemaal niks uitgevoerd op af en toe een duik in het zwembad om een beetje af te koelen. In Indonesië is het regenseizoen begonnen, terwijl Thailand al een maand in het droogseizoen zit. Het was dus heerlijk weer met volop zon. Van helemaal niks doen in de zon krijg je dorst, dus dat hebben we verholpen met wat bijna onze laatste Changs zijn. imageimageNa een aantal uur heerlijk niks gedaan te hebben en zo nu en dan even te heerlijk weg gedommeld te zijn was het tijd voor wat avondeten. Wij zijn voor de laatste keer naar ons favoriete straatkraampje gegaan voor voorlopig onze laatste pad thai and spicy chicken. Met wat biertjes in onze handen zijn we voor de laatste keer samen met Yll Khaosan road opgelopen. Het was wel bizar dat we hier Felisa weer tegen kwamen. Dit is een thais meisje die wie in onze eerste week van de trip waren tegen gekomen. Vandaag hadden we bij het zwembad Carla ontmoet, een Argentijns meisje die ‘s avonds wel een drankje met ons wilde doen. Pim heeft nog een schorpioen naar binnen gewerkt. imageNa een tijde op straat gestaan te hebben zijn we ook voor de laatste keer The Club ingedoken. Aaaah het voelt allemaal niet hetzelfde omdat we weten dat we voorlopig alles voor de laatste keer doen. We hebben nog een paar uur alle energie eruit gegooid zo dat we morgen lekker moe in het vliegtuig zitten. Om 2:00 hebben we nog een lading kip en rundvleesspiezen gehaald. Met tegenzin stapten we ons bed in. Nog een nachtje dromen van onze veels te toffe afgelopen drie maanden voor dat we richting Nederland vertrekken.

Groetjes Bas, Pim en Yll en tot snel.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *