Dag 89 (di 22-dec) @ Alphen aan den Rijn

Aaaaaah het is tijd om richting huis te gaan. Begrijp ons niet verkeerd we vinden het heerlijk om onze ouders, vrienden en in Pim zijn geval zijn vriendin weer even te zien maar deze levensstijl hadden we beiden nog wel een paar jaar vol gehouden. Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan onze backpack trip. Waaauw wat een vette tijd hebben we gehad. Zowel samen tussen Bas en Pim, we hebben geen een keer gezeik met elkaar gehad. We hebben zoveel ongelofelijke vette dingen gedaan, zijn zoveel toffe mensen tegen gekomen en hebben er zeker een paar vrienden voor het leven bij.

Maar nu moeten we echt de taxi pakken richting het vliegveld. Om 12:55 was het dan zover en vlogen we terug naar Nederland (we hebben nog heel even staan twijfelen om terug te rennen en door te reizen 😉 ).image Gelukkig was de bali medewerker zo vriendelijk om ons een plek bij de nooduitgang te gunnen omdat we zo groot waren volgens hem. Yes dat betekende dus alle beenruimte. Na een paar filmpjes hebben we heerlijk wat valium (word gewoon in de apotheek verkocht in Thailand en Laos) genomen en toen werden we wakker met nog een uurtje te gaan voordat we zouden landen. Iedereen in het vliegtuig zat al in lange kleding maar Bas en Pim wilde natuurlijk wel een beetje in stijl aankomen. Aangezien we 3 maanden lang in hempjes, tshirts, korte broeken of een zwembroek hebben gelopen, wilden we onze reis ook zo afsluiten.

Toen we de uitgang van de aankomsthal door kwamen stonden onze ouders, broertje met zijn vriendin en de vriendin en schoonmoeder van Pim ons op te wachten. Na de nodige knuffels was het tijd voor een glas champagne om vervolgens dan echt richting huis te gaan.image image image

  2 Responses to “Dag 89 (di 22-dec) @ Alphen aan den Rijn

  • Welkom thuis heren! @Bas: fijn dat we de vacature toch niet weer open hoeven te zetten 😉

   • Thanks, haha het is maar goed dat we het ervoor nog hebben geregeld anders was ik nog een jaar weggebleven 😛

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *