Even voorstellen

Hallo iedereen,

Hierbij onze eerste post, komende weken zullen wij tweeën  (Bas en Pim) jullie via deze blog een beetje proberen op de hoogte te houden van ons backpack avontuur in Zuid-Oost Azië. Veel van jullie zullen ons wel kennen of in ieder geval een van de twee, maar voor de rest volgt hier een korte introductie,

Sinds kort zijn wij beiden afgestudeerd (industrieel ontwerper en dierenarts) en leek het ons wel een goed idee om nog eens even lange vakantie te boeken voordat we de grote mensen wereld betreden. Als twee broers van 26 en 24 besloten we om samen te gaan backpacken. Laten we 1,5 maand gaan, neeeeh als we toch die kant op gaan kunnen we ook nog wel daar en daar heen. Zo werd 1,5 maand 3 maanden en nu zijn we net voor kerst weer terug op Nederlandse bodem. Grofweg bestaat de planning uit de volgende route

  • Thailand
  • Laos
  • Camboja
  • Thailand
  • Indonesië

Maar wie weet pakken we nog wel een ander buurland mee aangezien er weinig vast staat en we lekker op de bonnefooi die kant op gaan.

 

2 Responses to “Even voorstellen

  • Kerels!! Enorm veel plezier gewenst en kijk al uit naar jullie mooie verhalen!!! Take care!

    Osman

  • Succes en veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *