Dag 84 (do 17-dec) @ Bali (Kuta)

Nadat gisteren het plan om naar het waterpark te gaan niet door ging, werd vandaag iedereen wat eerder wakker zodat we wel naar het waterpark konden gaan. Bas heeft ‘s ochtends nog een duiktrip geboekt voor morgen naar Lembongan. Om 11:00 zijn we met twee taxi’s richting Waterbom gegaan. Dit waterpark staat als het beste waterpark van Azië aangeschreven (volgens Tripadvisor).

Om 12:00 stonden we omgekleed klaar bij de eerste glijbaan. Er waren een aantal leuke glijbanen. Van vrije val glijbanen, tot glijbanen die wel wat weg hadden van een skatebaan, tot aan glijbanen waar je wedstrijdjes tegen elkaar kon doen.

  
Nadat we alle glijbanen een keer gedaan hadden zijn de meiden even gaan liggen. Bas, Johan en Pim zijn voor een volgende ronde gegaan. Gelukkig was het niet erg druk dus we hoefden bijna nergens in de rij te staan.

  Om 17:30 hebben zijn we weer richting het hostel gegaan. Tijdens het douchen bedacht Bas zich ineens dat hij morgen helemaal niet mocht gaan duiken ivm de vlucht naar Bangkok de dag erop. Er moet minimaal 24 uur tijdens een duik en een vlucht zitten ivm de kans op decompressieziekte. Door het druk verschil onderwater en in het vliegtuig komt er anders teveel stikstof in je bloed vrij wat opgenomen word tijdens het duiken. Dus dat werd maar weer bellen om de duik te cancelen. Dan maar vanavond keihard feesten in Sky Garden.

Om 20:45 liepen we met iedereen richting Sky Garden voor weer twee uur onbeperkt drinken. Aangezien het een van de laatste avonden was voordat we afscheid moesten nemen van de rest had iedereen de vaart er goed inzitten. We hebben tot een uur of 3:00 staan dansen. Bij het hostel hebben we eerst een duik genomen in het zwembad om vervolgens onze bedden in te duiken.

    One Response to “Dag 84 (do 17-dec) @ Bali (Kuta)

    • dus toch nog twee keer gedoken, kwam zeker alleen maar alcohol vrij ipv stikstof ………………..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *