Prepare for lift-off (do 24-sep)

Hallo allemaal,

Yes yes yes, het is bijna zover.  Binnen een uur zitten we in het vliegtuig richting Bangkok. Tassen zijn ingecheckt en hopelijk zien we die met een uur of 12 weer terug. Indien geen vertragingen vertrekt het vliegtuig om 21:40 om vervolgens 11 uur later weer te landen in op Suvarnabhumi International Airport in Bangkok. Hopelijk lukt het een beetje om te slapen in het vliegtuig anders word het een lange dag. Door het +6 uur tijdsverschil landen we rond 13:40 (lokale tijd).

   
 Nederlandse bodem tot over 3 maanden en jullie horen snel van ons

Gr B&P

 

  One Response to “Prepare for lift-off (do 24-sep)

  • Richard
   9 years ago

   Ga jullie zeker volgen mannen, goede reis en heel vell plezier

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *