Dag 1 (vrijdag 25-sep) @ Bangkok

Goedemiddag Nederland,

hmm dat klinkt gek om te zeggen terwijl het hier al later op de avond begint te worden. We hebben een vrij relaxte vlucht gehad (beetje turbelentie). Na meer dan een uur waren we de paspoortcontrole door en vanaf daar zijn we officieel in Thailand. De bagage lag gelukkig al klaar, rugzak om en opzoek naar een taxi. Lekker hoor zo’n airco op het vliegveld, maar des te harder de klap als je opeens 30C met een hoge luchtvochtigheid inloopt😁. 

Na een taxi rit van een half uur,  zijn we bij ons appartement voor de eerste twee dagen aangekomen. Deze hebben we een aantal weken geleden al geboekt via AirBnB omdat we natuurlijk wel een beetje moeten bijkomen van de reis. Dus backpacks af, zwembroek aan en een frisse duik nemen. 

 

Zwembadje op de 24e etage


Nadat we enigzins waren bijgekomen van de warmte zijn we Bangkok een stukje ingelopen opzoek naar voedsel. Uiteindelijk zijn we bij een thaise pizzabakker neergestreken en dit smaakte prima. Vervolgens zijn we nog een stukje verder gelopen en het eerste wat opvalt is het verkeer. Dit is een grote chaos maar tegelijkertijd regelt het zichzelf. Net nog even genoten van een thais biertje en zo lekker douche en naar bed. Als met als een slopende nacht/dag, maar morgen gaan we er weer volle bak op in.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *