Dag 4 & 5 (ma/di 28/29-sep) @ Bangkok & Kanchanaburi

Na ons avondje feesten op Khao San road hadden we wat nachtrust nodig. We werden rond 2 uur ‘s middags pas wakker met flinke honger. Na een stevig ontbijt zijn we Chinatown ingedoken. In de steegjes van Chinatown is nog  een hoop metaal industrie te vinden. Van ruw staf materiaal tot bergen oude motoren en er zijn zelfs nog kleine smederijen te vinden. Van al dat slenteren krijg je honger, beetje jammer dat we veels te pittig eten kochten,wat resulteerde in zweet aanvallen en loopneuzen, we moesten het halverwege echt opgeven (watjes dat we zijn).  

 
Nadat we een beetje waren bijgekomen gingen we opweg naar een tempel. Helaas waren we net te laat om een massief gouden boudha te zien ter waarde van €40.000.000. (Wie komt oms even helpen dat ding mee naar Nederland te vervoeren?)  ‘S avonds zijn we nog even Khao San road ingedoken om nog even met de thaise studente te meeten voordat we de volgende ochtend richting de Erawan watervallen in Kanchanaburi zouden gaan.  Echter het regende en onweerde flink die nacht dus voordat we eindelijk konden slapen was het alsnog veels te laat, aangezien we 7:00am opgepikt zouden worden😴.

Dag 5 van de 90 (oooh wat hebben we nog een heerlijk vooruitzicht) begon om 6:30am, uiteindelijk werd het pas 7:30am voordat we werden opgepikt ipv van 7:00am, om richting de watervallen te gaan. Na een rit van 3 uur stonden we in het Erawan national park. Hier volgde een flinke klim langs de verschillende etappes van watervallen. Het was weer flink warm dus bij drie verschillende etappes hebben we een lekkere frisse duik genomen, inclusief een gratis pedicure.  

  Na een aantal uur door de “jungle” gelopen te hebben begonnen we aan onze klim naar beneden. (What goes up must come down). Onze privechauffeur stond beneden alweer te wachten, echter er moest eerst weer gegeten worden😄. We werden in Kanachaburi gedropt bij het Blue Star guest house voor onze overnachting. Vanacht slapen we in een houten huisje op palen langs de rivier Kwai. Maar voor het slapen gaan zijn we nog even een straatje ingedoken  voor een biertje, wat uiteindelijk uitliep op een potje poolen (2 tegen 2) met twee thaise meiden die best wel goed waren (of wij bakten er gewoon niet zoveel van). 

 We moeten morgen weer vroeg op om naar de floating market te gaan, dus rond een uur of 11:30pm vonden we het wel weer mooi geweest. So far dag 4 & 5 in Thailand. Wij  duiken lekker ons bedje in en wensen jullie een fijne avond. Jullie horen snel weer van ons.

 Groetjes Bas & Pim.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *