Dag 68 (di 1-dec) @ Bali (Kuta)

Vandaag hebben we niet heel veel te melden, dus het wordt een korte blog post. 

We hebben heerlijk de hele dag bij het zwembad gelegen. Er is de afgelopen dagen een leuke groep ontstaan bij het Mirah hostel. Er zijn 3 engelse vrienden (Dan, George & Jake) waar we het goed mee kunnen vinden. Er lopen ook nog 2 nederlandse meiden (Nathalie en Jantine) bij en en nog een engelse (Sarah).  Samen met nog wat andere engelsen hebben we vandaag maar besloten om morgen wat te gaan ondernemen. Met een groep van 10 mensen hebben we een trip geboekt naar de Batur vulkaan. Dit is een 1717 meter hoge inactieve vulkaan. We zullen vrij vroeg vertrekken om de zonsopkomst te kunnen zien. Voor de rest hebben we heerlijk de hele dag bij het zwembad gelegen om een beetje bij te komen van het feesten in Sky Garden. We waren zo lui dat we McDonalds hebben laten bezorgen bij het zwembad.  

 Rond 20:00 is iedereen even op bed gaan liggen voor een paar uurtjes slaap. Om 1:00 gaat onze wekker weer voor de trip naar Batur.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *