Dag 67 (ma 30-nov) @ Bali (Kuta)

Na weer een heerlijk nachtje slaap hebben we weer een soort van iets ondernomen. We hebben een planning gemaakt wat we de komende dagen allemaal willen gaan doen. Op Bali zijn een hoop mooie dingen te bezichten en te doen. We willen onder andere naar de rijstvelden, wat tempels bezoeken en we hebben wat plaatsen opgezocht waar we nog willen gaan duiken. We willen het westelijke deel van Bali in een aantal dagen op een scooter gaan bezichtigen. 

De ruwe planning

 
We hebben de hele middags weer lekker bij het zwembad gelegen. Toen we gisteren terug liepen na het avondeten spraken we onderweg met een restaurant eigenaar die ons gratis wodka zou geven als we bij hem kwamen eten. We zijn dus ‘s avonds maar bij hem gaan eten. Er ging meteen een duim omhoog toen hij ons zag. We kregen een glas wodka en hebben er prima zitten eten. Vervolgens zijn we naar de Sky Garden gegaan. In Kuta ziet niet echt een straat met allerlei clubs, maar Sky Garden is een groot gebouw met meerdere clubs in een plek. Voor 150.000 IDR (€10) kan je naar binnen en tussen 21:00-23:00 kan je dan ook onbeperkt bier en dubble wodka’s drinken. We zitten midden in het “schoolie” seizoen, (australische eindexamens zijn voorbij) dus er zijn een hoop australische jongeren op vakantie. We hebben hier tot een uur of 2:00 staan feesten.  

Daarna zijn we lekker naar onze overheerlijke bedden toe gegaan.

Haiyaa (groetjes) Bas en Pim

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *