Dag 70 (do 3-dec) @ Bali (Kuta)

Na 3,5 uur slaap was Bas alweer wakker voor een uurtje ochtend workout in de zee. Om 9:00 lag hij al weer heerlijk in het water om even te surfen, terwijl de rest nog KO in zijn heerlijke bed lag. 

 Omdat het zo relaxt is bij Mirah hostel is er nog weing terecht gekomen van onze scooter tour door Bali. Vandaag kwam daar ook weer weinig verandering in aangezien we weer de hele dag bij het zwembad hebben gelegen. Omdat het toch wel tijd werd om wat te gaan doen hebben we een ticket naar Gili Trawangan geboekt. We gaan onze scooter tour over Bali doen zodra we terug zijn van Gili T. We hebben de avond door gebracht met wat kaart spelletjes. Om 1:00 hield iedereen het voor gezien. We hebben nog snel onze backpacks ingepakt voor het slapen. Dan hoeven we dat morgenochtend tenminste niet meer te doen. Wij duiken lekker ons bedje in. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *