Dag 74 (ma 7-dec) @ Gili Trawangan

Vandaag kon Bas ook weer eens uitslapen aangezien er niks verplichts op het programma stond. Iedereen heeft heerlijk tot een uur of 11:00-12:00 in zijn bed gelegen. Norman en Mickey (werken bij Banana leaf) zijn onwijze toffe gasten. Ze maken je de hele dag aan het lachen en staan elk moment voor je klaar. Ze kunnen ook heerlijke pannekoeken maken. Dus voor Bas is een kop koffie een glas sinaasappelsap en een bananenpannekoek zijn standaard ontbijt hier. 

Om 13:30 gingen Bas, Dan, George, Jake en Pim richting Diversia (duikschool) voor een fun dive. Tijdens deze duik van 45 minuten hebben we weer een hoop toffe beesten gezien. Zo kwamen we onder andere weer wat haaien tegen, een grote kreeft, twee koraalduivels, een schorpioenvis en een familie clownvissen (nemo’s).  

  

 Papa nemo vond dat Bas iets te dicht bij zijn kiddo’s kwam met zijn gopro. Dus de gopro werd aangevallen door dit kleine visje (zie video hieronder). Rond 16:00 stonden we na deze heerlijke duik weer aan wal. 

Compilatie van de duiken die afgelopen dagen gemaakt zijn.

Klik hier voor hoge kwaliteit

 Vanavond zou de laatste avond op Gili T zijn met een groep andere engelse meiden en twee andere jongens (Alanna, Alexandra, Joanne, Saffy en Sally & Johan en Markus) waarmee we de laatste dagen zijn opgetrokken. Nathalie en Jantine (2 nl meiden die we in kuta al hadden ontmoet) gingen ook mee. Dus er stond nog een goede chill avond op het programma. Nadat er een hoop eten, speakers, handdoeken enz waren ingepakt was het weer tijd voor een happy shroom shake bij de Banana leaf. Met wat extra shroom shakes opzak zijn we weer richting Serene(strandbar) gefietst.  

  

  

 Hier hebben we met de hele groep (die op dit moment bijna uit 20 personen bestond) weer een super gezellige avond gehad. Na een hoop bier, shakes, koekjes en vooral veel gelach is iedereen om 3:30 richting huis gefietst.  

 Morgen hebben we nog een avondje op Gili T met de engelse geezers en Sarah en Simone. De andere engelse meiden vertrekken morgenvroeg weer richting Bali. 

Groetjes Bas & Pim

    One Response to “Dag 74 (ma 7-dec) @ Gili Trawangan

    • gave video Bas, ik weet zeker dat je bij volgende vakantiebestemmingen gaat kijken of er duikmogelijkheden zijn.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *