Dag 76 (woe 9-dec) @ Bali (Ubud)

Na een goed laatste nachtje slaap zat ons verblijf erop Gili T er helaas op. We mochten van Norman allemaal onze naam op een houtenpaal schrijven in het hostel zodat hij een aandenken had aan onze groep. 

  

Gisterenavond gegeten met de locals

Dit is zeker een plek waar meerdere van ons nog een keer terug gaan komen. Wij snappen niet dat mensen nog op vakantie gaan naar Spanje etc. voor een paar weken als je voor hetzelfde geld ook naar Gili T oid kan gaan. Na een bootrit van 1,5 uur stonden we weer in Pandangbai, Bali. 

 Het pendelbusje heeft ons in Ubud centrum afgezet. Iedereen had ondertussen alweer flinke honger. Hadden wij even geluk dat we naast een restaurant werden afgezet. Iedereen heeft heerlijk eend zitten eten in een restaurant wat een soort grote tuin is. 

 Via andere backpackers hebben we gehoord dat In Da Lodge een leuk hostel was in Ubud. Helaas was er niet genoeg plek voor 7 personen. Dan maar via Airbnb een villa huren voor 7 personen. Het was wel een aantal km lopen vanaf Ubud centrum naar de villa. De meiden en George hebben een taxi gepakt en alle backpacks meegenomen. Bas, Dan, Jake en Pim zijn met de benenwagen richting de villa gegaan. De laatste kilometer werden we opgepikt met scooters door de jongens die de villa verhuren. Achteraf bleek het een super beslissing om de villa te boeken want we zaten in een prachtig huis met een zwembad. 

  

  Dat betekende dus een pool party. Bas en Jake zijn op een scooter boodschappen wezen doen. Compleet volgepakt met volle rugzakken en twee kraten bier begon het avontuur terug naar de villa. Pfff het was nog best wel een klus met twee man op een scooter plus drank en eten voor 7 personen. But we made it, inclusief flink bezweten t-shirts. We hadden de groep engelse meiden (Alanna, Alex, Joanna, Laura, Saffy en Sally) ook uitgenodigd voor de poolparty. Wij zijn snel een hapje gaan eten in een restaurant tegenover de villa. Net toen we klaar waren kwamen de meiden ook aan. Bas en Jake hadden ook aan ping pong ballen gedacht voor een potje bierpong. 

  

  Alanna, Bas en Pim waren hier onverslaanbaar in, terwijl de engels dit veel vaker spelen. Na een aantal potjes bierpong sprong iedereen het zwembad in. Pim ontpopte zich tot shotgirl (meisjes die rondlopen in een club en gratis shotjes uitdelen) en gaf iedereen rum en wodka shotjes in het zwembad. 

  Het was een goede keuze om deze villa te boeken want we hebben een superavond gehad. Voor sommige mensen werden Pim zijn shot rondjes een beetje teveel. Want voor 1:00 lagen er al 4 mensen in coma op bed.  

 De rest heeft tot een uur of 3:30 door gefeest. Een voor een begonnen mensen hun een plek op te zoeken om te slapen. Van plekjes in bed die nog vrij waren tot de bank, sofa’s en het zonnebed naast het zwembad alles was op een gegeven moment bezet. We gaan zien hoe fit mensen over een paar uur wakker worden. 

Groetjes van iedereen hier.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *