Dag 83 (woe 16-dec) @ Bali (Kuta)

Bas werd rond 9:00 wakker, gelukkig was het vandaag weer wat beter weer. Het plan voor vandaag was om naar waterpark te gaan. Echter werden veel mensen pas veels te laat wakker. Het was dus niet echt de moeite meerom voor een paar uurtjes die kant op te gaan. Toen iedereen eenmaal wakker was besloten we maar om er een strand dagje van te maken. 

We zijn weer langs Totemo (restaurant) gegaan voor onze lunch. Met volle buikjes vertrokken we richting het strand. De meiden zijn lekker in de zon gaan liggen terwijl de jongens zijn gaan surfen. Het surfen ging vandaag er lekker bij zowel Bas en Pim. Uiteindelijk hebben we bijna 3 uur in het water gelegen. Dat gaat morgen spierpijn worden van al het peddelen. Na het surfen hebben we nog een tijdje met de rugbybal staan overgooien. Na de zonsondergang, die trouwens door de bewolking niet heel boeiend was, zijn we weer richting Totemo gelopen voor ons avondmaal. 

 Eenmaal terug bij het hostel is iedereen lekker op bed gaan liggen om wat muziek te luisteren of om een film te kijken. De wifi deed het weer (de regen van gisteren was over de router heen gelopen. Dus die was overleden) dus Bas heeft de blog een beetje bijgewerkt. Voor de rest is er ‘s avonds niet veel boeiends meer gebeurt. Iedereen is lekker op tijd gaan slapen. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *