Dag 7 (donderdag 1-okt) @ Bangkok & Chiang Mai

Goedemorgen, deze ochtend/middag stond de floating market in Bangkok op het programma. Vandaag kwam er gelukkig wel een chauffeur opdagen. Eerst reden we nog even door Bangkok om wat andere mensen op te halen, om vervolgens door de rijden naar de floating market. Samen met 3 engelse meiden werden we met een roeiboot langs de drijvende kraampjes en bootjes gebracht. We kwamen aan de praat met hun en zij bleken ook richting Chiang Mai te gaan met dezelfde nachttrein. Daarna mochten we nog even vrij rondlopen langs de kraampjes op de kade. We zijn met een long tail boat  door een netwerk van kanaaltjes weer naar het busje gevaren die ons vervolgens naar Bangkok bracht.  

 Het word een beetje voorspelbaar maar we zijn weer richting Khao San road gegaan om nog wat te eten en drinken met de engelse meiden (laatste avond hier dus we moesten daar afsluiten. Rond 17:00 zijn we onze backpacks gaan halen bij het hostel. Hier hebben nog even snel een verfrissende douche gepakt. Ondertussen zijn we al een bijna 12 uur onderweg met de nachttrein naar Chiang Mai (noorden van Thailand) die hier in totaal ongeveer 14 uur over zal doen. Pim ligt nog heerlijk te slapen echter voor Bas was het een nachtje zonder al te veel slaap aangezien het nogal een wiebelige rit is.  

 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *