Dag 11 (ma 5-okt) @ Chiang Mai

Na dit keer wel een heel kort nachtje van 3 uurtjes slaap was het tijd om te gaan ziplinen. Samen met de groep nederlandse gasten werden we om 7:00 opgepikt. Na een uurtje rijden (wat voor sommige dus nog een uurtje extra slaap betekende) kwamen we aan bij de zipline gelegen naast Bang Pai. Nadat iedereen in zijn tuigje was gehesen mocht onze groep beginnen. Het complete parkour bestond uit 16 ziplines (langste 400m), 3 x abseilen (hoogste 40 m) en nog wat houten bruggen, trappen en een zipline skateboard. Dat alles door een prachtig stuk jungle en over een rivier en rijstvelden. Aangekomen bij het einde van de baan stond er een lunch klaar voor ons.  

 Omdat het de hele dag al vrij warm was besloten we met de engelse en de groep nederlanders (die gingen eerst nog even langs tijger kingdom) om naar een zwembad te gaan. Eenmaal terug bij het hotel hebben we eerst onze was opgepikt die klaar was. Zwembroek aan, handdoek mee en een frisse duik in het zwembad. Na een aantal uur heerlijk in de zon gelegen te hebben met af en toe een duik in het zwembad was het tijd om terug te gaan naar ons hotel. Na eerst wat gegeten te hebben is iedereen even een uurtje op bed gaan liggen. Rond 21:00 zijn we naar de blue grass bar gegaan. Muziek technisch is het wel leuk geregeld in de meeste tenten. Er staat een computer met youtube oid. open waar jezelf muziek op mag afspelen. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *