Dag 18 (ma 12-okt) @ Luang Prabang

Goedemorgen of naja eigenlijk voor Bas niet echt, maar het moest er een keer van komen met al dat gevreet op straat. Afgelopen nacht in de club  begon zijn maag al te protesteren en te rommelen en het is er niet echt beter opgeworden. Even een dagje alles eruit gooien en hopen dat het dan snel over is. Maar alsnog hebben we beiden de wekker om 5:45 gezet om op te staan voor de Tak Bat. Gelukkig konden we deze ceremonie waar monniken rijst van de buurt bewoners krijgen al voor ons guest house aanschouwen. Na een twintig tal monniken voorbij te hebben zien komen dook iedereen (degene die tenminste zijn/haar bed uit konden komen) weer terug het bed in.  

 Een paar uur later toen iedereen weer een beetje opgeladen was zijn we nog naar een tempel geweest, voordat we daar waren volgde eerst een redelijke klim naar boven. De tempel stelde weinig voor maar het uitzicht over Luang Prabang maakte de trip naar boven helemaal goed. 

 ‘S avonds ging het gelukkig alweer een stuk beter met de maag van Bas. Om de honger te stillen zijn we naar de night market gegaan om wat eten te regelen. Gelukkig is er een overvloed aan eten in de kleine steegjes en op de night market zelf.  

 Na het eten hebben we nog een drankje gedaan bij het guest house als afsluiter, morgen zullen we met een hoop anderen door reizen naar Vang Vieng. Slaap lekker lezers. 

  One Response to “Dag 18 (ma 12-okt) @ Luang Prabang

  • Hey hallo Bas en Pim

   Wat leuk om de verhalen van jullie te lezen.
   Lekker genieten van al het mooie wat jullie meemaken en te zien krijgen.
   Nog heel veel plezier gewenst.
   We blijven jullie volgen.
   Groetjes Hennie & Agnes

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *