Dag 23 (zat 17-okt) @ Vientiane

7:00 uur ging de wekker, nog steeds blij van afgelopen nacht en met nog een flinke hoeveelheid alcohol die door de aderen raasde moest de backpack ingepakt worden voor de rit naar Vientiane. Na een busrit van 3,5 uur waren we in het centrum van Vientiane. Gelukkig werden we dit keer midden in het centrum afgezet zodat we nog maar een klein stukje moesten lopen naar het hostel. Helaas voor Bas waren er alleen maar weer dorm rooms (moeilijke slaper). Er is nog even geinformeert voor een busreis richtig Khon Kaen (Thailand). Komende dagen zullen we  die kant opgaan om met Top, een vriend van Bas, te meeten in zijn geboorteplaats in Thailand. Nadat de backpacks waren gedropt zijn we even naar een klein zwembad in de buurt van het hostel gegaan. Na het zwemmen ging iedereen een beetje zijn eigen kant op. Tijdens het avondeten hebben we nog een taalles gehad van de restaurant eigenaar.  

 We kregen allerlei eten aangeboden om te proberen. Me volle buiken zijn we richting de night market gegaan. Waar honderden kraampjes stonden maar alles was same same but different. Na een paar nieuwe sokken gekocht te hebben gingen iedereen weer terug richting het guest house. Daar hebben we nog wat nieuwe mensen ontmoet (Lara uit Belgie, Golan uit Hongarije, Mili uit Nieuw-Zeeland Dien uit Belgie). De meesten gingen rond 12 uur naar bed toe, Bas heeft nog tot 2:30 met Golan, Mili en Dien een beetje zitten praten. Toen wij zagen dat het al zo laat was ging iedereen ook maar snel naar bed.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *