Dag 30 (zat 24-okt) @ Bangkok

Jaja je leest het goed we zijn weer even voor een paar dagen terug waar onze reis gestart is, Bangkok Thailand. Na een busreis van 6 uur stonden we rond 7:00 weer op khao san road. De laatste keer dat we in Bangkok waren hoorden we goede verhalen van andere backpackers over het D&D hotel. Hier waren gelukkig nog kamers vrij en we konden meteen onze kamer in. Iedereen rammelde alweer van de honger dus we hebben snel de tassen op onze kamers gedropt en zijn straat op gegaan opzoek naar voedsel. Het eerste wat we tegen kwamen was bier, aangezien het een feestdag zou worden hebben we heerlijk zitten ontbijten met een biertje erbij. Met volle magen gingen we terug naar ons hotel, D&D hebben we onder andere uitgezocht voor het zwembad  op het dak. Snel de zwembroeken aan, handdoek mee en wij waren klaar voor een dagje volop relaxen bij het zwembad. Af en toe denken we wel even aan de mensen in Nederland die aan het werk zijn en alweer in winterkleding rondlopen, terwijl wij hier met een biertje in het zwembad liggen met een temperatuurtje van +30 C’.  

 Dit was heel goed vol te houden en het was ondertussen alweer 17:00. Tijd voor een nieuwe lading voedsel en een powernap. Aangezien de biertjes best hard gingen moest iedereen even slapen anders zouden we het eind van de avond niet halen. 

Rond 19:30 was iedereen weer paraat voor een avondje beesten. Voor het avondeten zijn we naar onze favoriete straatkraampje gegaan waar we ongeveer een maand geleden de beste pad thai tot nu toe hebben gegeten. We kwamen daar aanlopen en de man en vrouw die het kraampje runnen herkenden ons direct en wisten gewoon nog steeds wat we een maand geleden hadden gegeten. Dit was wel heel erg tof en lief. Eenmaal terug op khao san road hebben we nog wat kleding gekocht voor de rest van onze reis. Toen we dit weg gebracht hadden naar onze kamers was het party time. Om weer even op te warmen zijn we eerst op een terrasje wat gaan drinken om vervolgens “de club” in te duiken om een goed feestje te bouwen.  

 Om 2:30 werd iedereen maar buiten geschopt, waarna we op khao san road nog even door gefeest hebben. Rond 5:00 begon de straat wel heel erg leeg te lopen en zijn we voldaan onze bedden ingedoken. Compleet voldaan van het het zonnen en feesten was iedereen binnen een paar minuten in dromenland. Het was een geslaagd verjaardagsfeestje. Slaap lekker als jullie dat al niet doen. Groetjes van Pim, Top, Justin en Bas

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *