Dag 33 (di 27-okt) @ Sihanoukville

Na een prima nachtje slaap moesten we 6:45 op om onze spullen in te pakken. Om 7:00 hadden we met australische meiden afgesproken om te ontbijten. Drie kwartier laten werden we opgepikt door een tuc tuc die ons naar de opstap plaats voor de bus bracht. Vervolgens volgde er een busreis van 5 uur naar Sihanoukville. Gelukkig was het een stuk koeler dan in de bus van gisteren. Dan begint opeens het strand in zicht te komen maar begint het tegelijkertijd ook flink te regenen. Hiervoor zijn we niet richting het strand gegaan. Gelukkig hield het al snel op met regenen en brak de zon alweer door. Met een tuc tuc zijn we richting een van de kleinere stranden in Sihanoukville gebracht. Na de drukte van Bangkok wilden we even af van de drukte en even totaal ontspannen. Het guest house waar de australische meiden zaten zat helemaal vol. Gelukkig had een guest house 50 meter verderop nog plek. We slapen in kleine bamboohutjes die zo goed als op het strand staan. We zijn terecht gekomen in een klein paradijsje met een hele chille sfeer. Langs het strandje staan allemaal bamboo/rieten strandtentjes en slaaphutjes. Het is er lekker rustig dus dat word een paar dagen volop relaxen. Af en toe een beetje in slaap vallen en als je wakker word weer een duik nemen, wat kan het leven zwaar *kuch kuch* zijn.  

 Rond 18:00 begon het alweer donker te worden. Na een frisse douche om al het zand weg te spoelen hebben we heerlijk zitten eten bij het guest house (The Beach Chalet). De eigenaar is een griek, dus we hebben een heerlijke kip souvlaki op. We kunnen nu al zeggen dat we een paar dagen langer langs de stranden van Sihanoukville blijven hangen aangezien het hier zo ongelofelijk zen is.  

 Na het eten hebben we ons klaar gemaakt voor wederom een avondje feesten. Ons idee was om in Cambodja een beetje rustig aan te doen met de drank en elke dag een stuk te gaan hardlopen. Echter kregen we vanmiddag te horen dat er vanavond ook hier in Sihanoukville (4 guest houses verderop) een full moon 🌕 🎉 is. Deze kunnen we natuurlijk niet missen. Wij gaan zo richting het feestje en jullie zullen morgen wel horen hoe het was.

UPDATE: de full moon party op Otres beach stelde dus helemaal niks voor. Er stonden wel 3 mensen. Beetje jammer dat we er zo laat achter kwamen dat de echte full moon party op een eiland in de buurt is. Echter gingen de boten daar om 19:00 uur al heen. Ondertussen is het hier al 21:45 dus dat word maar optijd naar bed. Dan over een maandje maar dubbel zo hard feesten op Thailand bij een full moon party  

UPDATE 2.0

De muziek verderop bleef best wel goed klinken. Dus we zijn later toch nog maar een kijkje wezen nemen. Er stond een man of 20 aan een bar, nou niet het meest denderde feest van afgelopen weken maar het was wel gezellig. Na wat biertjes en wat gepraat te hebben met mensen uit alle uithoeken van de wereld zijn we rond 1:00 lekker ons bed ingedoken

 Slaap lekker alvast

Groetjes van ons.

  3 Responses to “Dag 33 (di 27-okt) @ Sihanoukville

  • He Boyzzzzz, gaan jullie nog wel ‘ns op de weegschaal staan, eten, drinken, feesten, slapen, eten, drinken, feesten, slapen, eten, drinken, feesten, slapen. Wat een machtig leven zeg………..

   • Vandaag maar weer even naar de sportschool. Maar we hebben weinig te klagen idd

  • hegeman
   9 years ago

   HOI bas en PIM IK LEES MET VEEL PLEZIER JULLIE VERHALEN EN SAMEN MET OPA DE FOTO,S BEKIJKEN .

   GEWELDIG MOOI JONGENS OM NOOIT WEER TE VERGETEN GENIET ER NOG MAAR VAN NU HET NOG

   MAAR DRINK ZO AF EN TOE EEN LEKKER GLAASJE WATER OM Als JE WEER THUIS BENT OOK WEET HOE DAT .

   SMAAKT GRAPJE HOOR VERDER NOG HEEEEEEEEEEEEEEEEL PLEZIER DAAR MET ZE.N ALLEN .

   VELE GROETEN EN WEBLIJVEN JULLIE VOLGEN OPA EN OMA

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *