Dag 36 (vrij 30-okt) @ Sihanoukville

Wauw we werden beiden best fit wakker na de kroegentocht. Na een goed ontbijt zijn we weer even op bed gaan liggen want om 13:00 moesten we richting het strand voor de Booze cruise. Nog even snel een bord rijst naar binnen gewerkt voor een goede bodem en het was weer party time. Van 13:00-14:00 hebben we nog even bij de Dolfin Shack heerlijk in het zonnetje gezeten. Om 14:00 stapten we met 40 party peeps de boot op. Zodra de trossen los waren ging de muziek aan en was het party time. Op een boot met een strak blauwe lucht, een heerlijk verkoelend briesje, in een van de mooiste baaien van Cambodja, life can be good.  

  

 Na een tijdje varen kwam er een eiland inzicht, net voor de kust werd de boot stil gelegd. Tijd voor een heerlijk frisse duik vanaf de boot dus. Nadat iedereen een beetje uitgesprongen was ging de boot verder naar het volgende eiland. Hier moesten we naar toe zwemmen voor wederom een drankspel. Neem een shotje, draai 10x een rondje, pak je partner bij de voeten en loop vervolgens als een kruiwagen naar de andere kant. De posities worden gewisselt en het zelfde liedje herhaalt zich weer naar de andere kant. Het was jongens tegen de meiden en de begeleiders waren wel onder de indruk van de snelheid waarmee Bas en Pim het parkour aflegden. 

 Sommige mensen hadden hier een stuk meer moeite mee, met geniale crashes en een hoop gelach verloren de dames uiteindelijk dik. Voor sommigen kwam nu het meest lastige gedeelte van de dag, terug zwemmen naar de boot door best een sterke stroming. Toen iedereen weer aan boord was begonnen we aan de terug weg naar de pier op Serendipity beach in Sihanoukville. Op de terug weg zagen we een van de mooiste, zo niet de mooiste zonsondergang van ons leven. Voor de haven stopte de boot nog even voor een laatste half uurtje feesten. 

Eenmaal aan wal stond er bij de Dolfin Shack een bord eten klaar. Dit was echter niet voldoende dus zijn we nog even langs een italiaans tentje geweest voor een super goede pizza, waar mening echte italiaanse pizzabakker nog een lesje van kan leren. 

 Na een powernap zijn we nog even de bar van de Monkey Republic ingedoken (guest house). Hier hebben we met de mensen die konden lopen na de Booze Cruise (groot gedeelte was afgehaakt en lag al te slapen) nog wat drankjes gedaan. Niemand had zin om het vanavond weer al te laat te maken aangezien er morgen weer een groot halloween feest is. Wij duiken lekker ons bed in, groetjes B&P

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *