Dag 37 (zat 31-okt) @ Sihanoukville

Goedemorgen, zo wij zijn weer helemaal fit voor een nieuwe dag. Vandaag stond er zoals gewoonlijk niet al te veel op de planning. Een lekker open dagje met ‘s avonds het halloweenfeest. 

Na een stevig onbijt naar binnen gewerkt te hebben zijn we richting het zwembad gegaan. Het was weer flink warm dus na een paar uurtjes zon is Pim nog even op bed gaan liggen en is Bas de bar van de Monkey Republic ingedoken om wat blogposts bij te werken. Enigzins herstelt van de spierpijn van eergisteren zijn we een uur later weer richting de sportschool gegaan.  

 Daar liepen we weer helemaal leeg, het is lastig om de hoeveelheid water die je verliest erbij te drinken in het uurtje dat we bezig zijn geweest💪🏼😆💦. Doorweekt van het zweet zijn we vervolgens opzoek gegaan naar een kapper. Je haar groeit hier zoveel harder dan in Nederland, dus er mocht wel weer even een schaar aan te pas komen.  In gebrekkig engels en met gebarentaal hebben we de kappers redelijk kunnen uitleggen wat er gedaan moest worden want we liepen gelukkig niet kaal naar buiten. Maar ze hebben het best netjes gedaan en voor die $2 p.p. mag je voor de rest ook niet klagen. 

  
Onderweg hebben we nog wat body paint gekocht voor het Halloweenfeest ‘s avonds. Eenmaal bij de Monkey Republic hebben we eerst maar even een duik genomen om alle losse haren weg te spoelen. We zagen btw ook “McDonalds” nieuwste concept in Sihanoukville staan😆. Na een douche om de chloorlucht van het zwembad kwijt te raken konden weer aan ons avondmaal beginnen. We hebben dit keer simpel maar lekker bij ons guest house gegeten. 

Daarna moesten we ons gaan klaar maken voor het Halloweenfeest. Deze zou weer starten in de Monkey Republic en eindigen langs het strand bij de Dolfin Shack. Nadat iedereen zijn/haar versieringen met de body paint had aangebracht was het weer party time.  

  Achteraf gezien was de body paint niet echt een succes icm met de warmte en zweet.  Laura, Christel en Fleur, een paar nederlandse meiden waar we in Laos een tijdje mee zijn opgetrokken zaten ook in Sihanoukville en waren ook richting de Monkey Republic gekomen. Na wat drankjes en lekker bij gekletst te hebben ging iedereen richting het strand om daar verder door te feesten. Hier zijn we dan ook tot in de vroege uurtjes blijven feesten tot de dames op een gegeven moment naar huis toe wilden. 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *