Dag 38 (zo 1-nov) @ Sihanoukville

Vandaag is onze laatste volledige dag in Sihanoukville. Morgen zullen met de bus vertrekken richting Phonm Penh. Na het wilde avondje van gister hebben lekker uitgeslapen tot 11:00. Even een stevig engels ontbijt erin en we konden er weer tegen aan. We hebben meteen bij het ontbijt ook maar de bustickets gekocht naar Phonm Penh. 

Op zo’n strandbed liggen en af en toe een duik nemen in het zwembad is nog best vermoeiend met de temperaturen hier😉. Laura, Christel en Romina (nl meiden uit Laos) kwamen ook richting het zwembad bij ons guest house. Na een paar uur bij het zwembad gelegen te hebben kreeg iedereen weer honger. Na het douche zijn we weer bij Olive&Olive gaan zitten voor weer zo’n super pizza. Nadat iedereen weer bomvol zat zijn we nog even bij de bar van de Monkey Republic gaan zitten. Deze ging echter om 23:00 al dicht omdat het personeel na het Halloweenfeest ook wel aan wat slaap toe was. 

Al met al hebben we bijna een week in Sihanoukville gezetten. Het is er heerlijk om even te relaxen als je de goede stranden weet te vinden. Of om juist flink te feesten, maar er is voor de rest niet zo heel veel te beleven en Cambodja is tot nu toe ook een stuk viezer, wat betreft straatvuil dat overal maar dan ook overal ligt.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *