Dag 42 (do 5-nov) @ Siem Reap

Hallo allemaal, na een prima eerste nachtje in Garden Village zijn we maar bij het zwembad neergeploft. We hadden al goede verhalen gehoord van andere reizigers over het zwembad en de sfeer bij Garden Village. Daar was geen woord over gelogen aangezien het een mooi zwembad was incl poolbar en een hoop gezellige mensen van overal ter wereld.  

 Overdag hebben we dus helemaal niks gedaan op zwemmen en zonnen na. Het eten en bier wordt gewoon bij het zwembad gebracht en kost relatief bijna niks. Voor $1 heb je een goed glas bier en voor $3-5 heb je een goed bord eten. ‘S Avonds zijn we met Derek en Michiel (twee nederlanders) bij een lokaal restaurantje gaan zitten. Hier hebben we even goed zitten bunkeren. 

 

We moeten morgen 4:00 op om naar Angkor Wat te gaan, dus een goede bodem was wel nodig aangezien er ‘s ochtends nog geen ontbijt in zou zitten.

Na het eten hebben we nog even zitten kaarten en een paar biertjes gedronken. Rond 23:00 zocht iedereen zijn bed op voor een paar uurtjes slaap. Pim was zo vertrokken (die jongen kan ook overal slapen), Bas had wat meer moeite met de slaap vinden en lag pas rond 1:00 te slapen. Onze planning is om morgen zowel de zonsopkomst en de zonsondergang te gaan bekijken (afhankelijk van het weer). We hadden al van andere mensen vernomen dat dit flink pittig zou zijn. Maar we gaan het beleven morgen. 

Fijne avond voor iedereen in Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *