Dag 44/45/46/ (za 7-nov tot ma 9-nov) @ Siem Reap

Hierbij maar even een combinatie post van een aantal dagen. Garden Village is zo’n relaxte plek dat we de afgelopen dagen niks anders gedaan hebben dan uitslapen, overdag naar het zwembad toe en ‘s avonds feesten. 

Pim voelde zich gister al niet echt lekker en de dagen erop werd het niet veel beter (grieperig en last van zijn buik). Hij heeft dan ook veel op bed gelegen en kwam af en toe even naar buiten om toch nog een beetje van de zon te kunnen genieten.  

 Door de mix van mensen hing er een super relaxte sfeer in Garden Village. Tijdens deze dagen hebben we nog 3 engelse gasten (William, Joey en Oscar) ontmoet waar Bas een aantal avonden mee uit is geweest. Maar er zaten mensen van overal te wereld. Hoe vaak kom je nu iemand tegen die uit Bermuda komt (48.000 inwoners). Nieuw-Zeeland, Estland, Noorwegen en zo kunnen we nog wel even bezig blijven.  

 Aangezien Pim niet lekker was en er voor de rest ook niet heel veel boeiends te doen was hebben we dus een paar lekker relaxte dagen (Pim iets minder) gehad.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *