Dag 49 (do 12-nov) @ Koh Phi Phi

Om 6:30 werden we gewekt in Suratthani. Vanaf hier moesten we verder in vol gestampte mini vans richting Krabbi.  

 Deze rit duurde ook weer een aantal uur. Rond 9:00 waren we in Krabbi waar we tot 10:45 moesten wachten voordat we naar de pier gebracht zouden worden. Eenmaal bij de pier (11:00) kwamen we er achter dat de volgende boot pas om 13:30 zou vetrekken. Dus konden we weer 2,5 uur wachten. Dat terwijl de vorige boot net een half uur eerder vertrokken was. Oftewel we hebben lekker kansloos en halve dag zitten wachten. 

Maar om 13:30 vetrokken we gelukkig met ferry richting Koh Phi Phi, om daar om 15:00 aan te komen. Van de reis hebben we niet heel veel meegemaakt omdat we allebei half lagen te slapen.  

 Eenmaal aangekomen op Koh Phi Phi zijn we opzoek gegaan naar een dorm room. Uiteindelijk vonden we een prima budget dorm voor een nachtje (nadat Bas trouwens een gast uit zijn bed had gehaald).  

 We zijn even gaan liggen om bij te komen van de lange reis. Na het avondeten hadden we het plan om een avondje rustig aan te doen en vroeg naar bed te gaan. Toen we opzoek gingen naar avondeten kwamen we 3 duitsers tegen die we al op de boot richting Phi Phi waren tegen gekomen. Wij zijn bij hun aangeschoven voor het avond eten. Echter als het eerste biertje erin gaat dan volgen er vaak meer.  

 Voor we het wisten stonden we langs het strand te feesten. De strandtentjes maken er ‘s avonds en hele show van met vuurshows, vuurlimbodansen en springtouwen. Na 23:00 komt de dansvloer vrij en is het party time. Bas kwam nog een leuke Australische meid tegen waar hij een tijdje mee heeft staan praten terwijl de rest aan het dansen was. Aangezien we weer in Thailand sloot alles weer om 2:00. De 3 duitsers huurden een hele kamer waar 6 personen in mochten. We hebben met hun afgesproken om de volgende dag daar te komen slapen aangezien ze een betere kamer hadden en het ook nog goedkoper zou uitpakken. Maar nu gaan we ons bed opzoeken. 

    2 Responses to “Dag 49 (do 12-nov) @ Koh Phi Phi

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *