Dag 50 (vrij 13-nov) @ Kho Phi Phi

We moesten om 11:00 uur uitchecken bij ons hostel. Na een ontbijt zijn we richting het hostel van de duitsers gelopen om daar onze backpacks te droppen. We zijn met ze alleen lekker op het strand gaan liggen. Zo nu en dan een koud drankje of een kokosnoot om een beetje af te koelen en daarna weer liggen in de zon. Rond een uur of 18:00 begon de zon onder te gaan. Aangezien we langs een baai zitten en de zon achter de bergen onder gaat geeft dit een fraaie lucht.  

 Bas ging dus opstap met zijn camera om hier wat plaatjes van te schieten. Om vanaf ons hostel op het strand te komen moet je over een paar rotsen naar beneden lopen. 

Bij de onderste rots sleepte Bas lichtjes met zijn voet over de rots waar blijkbaar ook wat schelpen op zaten. Twee foto’s later wilde Bas een foto vanuit een laag standpunt maken en toen zag hij opeens een rode voet en rood zand. Het contact met de rots heeft een flinke diepe snee achter gelaten. Toen Bas zijn pees zag bewegen wist hij dat het niet helemaal goed zat. 

  Bij een mini market langs het strand kreeg Bas toiletpapier om het bloeden enigzins te stelpen. De duitsers hebben Pim wakker gemaakt die met een sok aan kwam. Met een sok vol toiletpapier zijn we richting een medische kliniek “gelopen”. Ongeveer 1,5 uur later liepen we weer naar buiten en Bas was 13 hechtingen rijker (op vrijdag de 13e). 

  Gelukkig deed het totaal geen pijn dus we stonden ‘s avonds alweer aan het strand te dansen en drinken (Bas stond iets stiller en met een fles water ipv een bucket). Pim en de duitsters hadden er wel zin in want de ene bucket na de andere werd weg gedronken. Toen alle strandtenten dicht gingen liepen Pim en de duitsers dan ook niet helemaal recht meer naar huis. Gelukkig was er een   bob bij en om 3:00 lag iedereen lekker en veilig ik zijn bed. Bas had stiekem al wel zin in de volgende ochtend (kijken hoe fit die gasten wakker worden). 

  2 Responses to “Dag 50 (vrij 13-nov) @ Kho Phi Phi

  • Hoi Bas en Pim.
   Hoe gaat ie?
   Danique liet me vrijdag een foto zien van de teen van Bas, en ik werd er eigenlijk een beetje onpasselijk van. (Kan hier ook niet tegen; een watje dus!!)
   Hopelijk geneest het snel en goed, zodat jullie weer volop kunnen gaan genieten van alles.
   Maar dat zal ongetwijfeld goed komen, zo de verhalen te lezen, haha.
   Nog een aantal mooie weken gewenst en groetjes,
   Hennie & Agnes

   • Hoi Agnes & Hennie, ja gaat nog steeds super. Zelfs met mijn teen. Hechtingen zijn er ondertussen alweer uit. Vandaag alweer een halve dag in het water gelegen ivm duikcursus. Wij blijven genieten, groetjes Bas en Pim

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *