Dag 51 (za 14-nov) @ Koh Phi Phi

Hahaha Bas kreeg zijn zin de volgende ochtend want wat waren Pim en de duitsers brak zeg van al die buckets. Met goede katers en zwarte gaten (muy tip*), die door Bas weer zijn ingevuld, begon er weer een nieuwe dag.

 *(zwart gat in het thais spreek je uit als muy tip) 

‘S Avonds een vent ‘s ochtends een vent, ging niet helemaal op want Bas was de enige die het strand opzocht. Ja dan zit je met een voet in het verband op een strand met een temperatuur van 35’C en mag je het water niet in. Dan maar veel verkoelende ijskoffies, drankjes en kokosnoten bestellen. 

 

 Boudewijn (nederlandse jongen waar we al een week in Laos mee hebben opgetrokken) kwam vandaag ook aan op Koh Phi Phi. Om 15:00 hebben Bas en Boudewijn elkaar gemeet op het strand. We zijn richting het hostel gelopen en hebben daar de rest ontmoet. 

Bas, Boudewijn en Pim hebben eerst nog een paar uur op het strand door gebracht. Eerst weer even de magen tevreden stelen en daarna weer op naar het strand. Dit keer om een beetje te feesten aangezien gisteren vrij zwaar was voor sommige personen. Maarja het was Boudewijn zijn eerste avond dus die moest ook aan de buckets. Aangezien de duitsers afgehaakt waren en Bas ivm de antibiotica niet mag drinken bleef alleen Pim over. Die bleek toch goed hetsteld te zijn van gisterenavond want hij durfde de buckets alweer aan. 

   
We kwamen ook nog wat nederlandse meiden van eerder van de reis tegen. Hier hebben we nog een tijdje mee staan praten voordat iedereen richting huis ging. Toen Boudewijn naar bed ging zijn Bas en Pim nog even een stuk pizza gaan halen om daarna ook lekker naar bed te gaan.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *