Dag 52 (zo 15-nov) @ Koh Phi Phi

Hallo lezers, iedereen was vrij op tijd en fit wakker voor een nieuwe dag. Aangezien we eigenlijk op dit eiland best wat dingen wilde gaan doen (snorkelen, boottocht, klifspringen etc) maar dit nu even lastig is met Bas zijn voet moesten we wat anders verzinnen. De duitsers gingen vandaag wel een boottocht doen aangezien zij morgen vertrekken. Bas, Boudewijn en Pim hebben kayaks gehuurd. Daar mee zijn we uit de baai gepeddeld naar een heel klein strandje. Natuurlijk wel met Bas zijn voet ingepakt in een plastic tas met wat ductape (sorry beenhaartjes).  

 We kwamen onderweg langs wat mooie begroeide rots formaties. Onderweg hebben we ook nog even een verfrissende “douche” mee gepakt.

  
Uiteindelijk kwamen we aan bij een mooi klein strandje met glashelder water. Pim en Boudewijn zijn heerlijk het water ingedoken, Bas had wel even een fck my life momentje, maar twee seconden later was dat ook wel weer over. Er zijn slechtere plekken op aarde om te zijn waar je niet eens het water in kan. Soms moet je de omgeving en het moment ook gewoon even op je in laten werken om het besef te krijgen hoe goed je je eigenlijk voelt. Zeker als je bedenkt hoe Bas zich ongeveer een jaar geleden voelde. Damm wat kan er een hoop veranderen in een jaar. 

   Maar Bas zit nog steeds alleen op het strand, dan maar wat blog posts bijwerken aangezien jullie al een tijdje niks meer hebben gehoord. Rond 15:30 zijn we weer terug gepeddeld omdat bet weer een beetje omsloeg. Toen we net terug waren in de baai begon het te regenen en ook flink te onweren. 

Eenmaal aan wal heeft iedereen gedouched, we hebben onze was opgehaald en zijn wat gaan eten. Bas is voor het eten nog wat foto’s gaan maken van de zonsondergang. Dit keer is hij maar via een trap richting het strand gelopen. 

 

Na het eten hebben we nog even zitten kaarten, waarna iedereen zijn bedje opzocht om enigszins bij te komen van afgelopen dagen.

  One Response to “Dag 52 (zo 15-nov) @ Koh Phi Phi

  • hegeman
   9 years ago

   Hoi Bas en Pim en vrienden . met veel plezier jullie verhalen . en foto,s gelezen en genoten van al het moois.

   Wel lief van Pim en Boudewijn dat jullie rekening houden met Bas .maar samen uit samen thuis is het motto .

   Wat gaat het toch vlug ik zit mij te bedenken dat jullie over vier weken weer thuis zijn.

   Hopelijk geneest de voet van Bas snel en kun je ook gaan duiken en snorkelen .

   Maar pas wel op voor een volgend ongelukje . en nog heel veel plezier samen .

   met de groetjes van uit ons mooie Hellendoorn opa en oma

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *