Dag 56 (do 19-nov) @ Koh Tao

Zo een avondje vroeg naar bed en dan heerlijk kunnen uitslapen was wel weer een keer lekker. Rond 11:00 hebben we bij de Big Blue (onze duikschool/hostel) heerlijk ontbeten. Al het eten wat we tot nu toe hier voorbij hebben zien komen zag er erg goed uit. Het weer was vandaag echter wat minder goed. Het regende al de hele ochtend en het zag er ook niet uit dat het snel zou stoppen.

  
Na het ontbijt hebben we ivm met de regen vast wat informatie opgezocht op internet over de PADI open water duikcursus. We hebben vast wat vragen geoefend etc. Rond 13:00 zijn we door de regen het dorp ingelopen om te lunchen. Vervolgens is iedereen even lekker op bed gaan liggen want we moesten om 17:00 starten met onze eerste theorielessen. Na wat papierwerk geregeld te hebben, kregen we ons duikboek en duiktabel. Vervolgens volgde 2,5 uur videomateriaal. De video’s waren een extra uitleg bij de eerste twee hoofdstukken uit het boek. Ondertussen was het al 19:30 en de concentratie begon door de honger tegen het einde van de video ook wel minder te worden. Eenmaal klaar met video zijn we meteen wat gaan eten om de honger te stillen. Ben je op vakantie en dan moet je opeens weer huiswerk maken. Iedereen is lekker op bed gaan liggen om de eerste paar hoofdstukken van het PADI theorieboek door te lezen. Morgen moeten we 8:00 weer klaar zitten voor het 2e gedeelte van de video’s. Morgenmiddag zullen wij voor het eerst het water ingaan (zwembad), dus er staat een lange dag op de planning morgen. Iedereen lag sinds een lange tijd voor 0:00 in bed. Fijne avond iedereen in Nederland.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *