Dag 60 (ma 23-nov) @ Koh Pha Ngan

Gisterenavond laat hebben we nog tickets gehaald voor de booze cruise voor vandaag. Helaas regende het al flink sinds een uur of 6:00 en om 11:00 was het nog steeds niet gestopt. Met een groep van 60 mensen liepen we door de regen richting de boot. Bas besloot op het allerlaatste moment om toch niet mee te gaan. Bas liep al een aantal weken een beetje te hoesten en de hele dag regen op zijn voet was ook niet echt verstandig. Pim en Boudewijn zijn aan boord gegaan voor een dagje onbeperkt drinken.

Bas is terug gelopen naar het hostel en is met een groepje kreupele mensen (schaafwonden van scooter ongelukjes, gebroken schouder, gebroken teen) op de bank geploft voor een film dagje. Pim en Boudewijn stonden ondertussen lekker in de regen te feesten. Bij terugkomst bleek van Pim en Boudewijn wel dat deze booze cruise minder goed georganiseerd was dan die in Cambodja (te weinig voedsel aan boord, beetje crappy speakers).

Later op de avond stond er nog een pool party op de planning. We hebben eerst nog met ze allen een drankje gedaan bij de Dancing Elephant.

Bas is daarna lekker naar bed gegaan om een beetje te herstellen aangezien het niet heel slim zou zijn om met zijn voet de hele avond in een zwembad te staan. Pim en Boudewijn zijn naar de pool party gegaan en kwamen rond een uur of 5:00 het hostel weer binnen en zijn toen ook lekker gaan slapen.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *