Dag 61 (di 24-nov) @ Koh Pha Ngan

Bas werd rond 10:30 wakker terwijl de rest nog in een diepe coma lag. Bas had alweer flink honger, dus die is alvast gaan ontbijten. Na het ontbijt is hij met een volle maag weer lekker zijn bed ingedoken tot de rest ook weer tot leven kwam.

We hadden het plan om weer een keer lekker te gaan sporten. Lopen we omgekleed en al de sportschool binnen vragen ze  250bath (€6-7) voor 1x sporten. Nou zo graag wilden we nou ook weer niet.

Dan maar naar het strand een beetje met een rugbybal over gooien.

Vanacht (of naja eigenlijk morgen) staat ervan 1:00-8:00 een jungle party op het programma. Ons is verteld dat dit eigenlijk een klein deephouse/techno festival in de jungle is. We hebben hier dan ook maar meteen kaartjes voor gehaald. Na het avondeten is iedereen weer een paar uurtjes gaan slapen aangezien we een lange nacht voor de boeg hadden.

Om 23:30 stond de muziek in de straat voor het hostel al zo hard dat er geen mogelijkheid meer tot slapen was. Wij zijn dan ook maar uit bed gegaan en hebben ons klaar gemaakt voor een nachtje beesten. We hebben eerst een beetje staan warm draaien bij de Dancing Elephant.

 Rond 1:00 kwamen en er een hoop taxi’s aan die alle feestgangers richting de Jungle Experience brachten. Het is niet heel gek om te bedenken dat er een hoop engelsen met verband rond lopen als je ziet dat ze straalbezopen op het dak van een rijdende taxi klimmen of zelf op een scooter stappen. Maarja eigenschuld dikke bult in dat soort gevallen. Na een rit van 20 minuten kwamen we aan bij het feest. Het was er al flink druk. Helaas net zoals op veel festivals in Nederland werd er met een bonnen systeem gewerkt (je moet eerst bonnetjes kopen om je drinken te mee af te rekenen). De Jungle Experience was inderdaad vergelijkbaar met een klein house/deephouse/techno festival in Nederland, alleen stonden we nu midden in de jungle.

 We hebben heerlijk de hele nacht staan dansen. Halverwege de avond kwam een meisje (Verity) uit onze dorm naar Bas toe met het verhaal dat zij Boudewijn bijna had vermoord. Bas snapte hier weinig van maar Verity was een boom ingeklommen en er brak een grote tak af die Boudewijn dus op zijn hoofd kreeg. Het bleek gelukkig allemaal heel erg mee te vallen want Boudewijn had helemaal niks. Dus dan maar weer verder dansen. Om 6:30 vertrok Bas met was engelse meiden. Pim en Boudewijn bleven die hard nog lekker door feesten. Ondertussen begon het al ligt te worden. Om 8:00 heeft Bas een scootertaxi terug gepakt richting de Dancing Elephant. Dit was wel even genieten, achter op een scooter terwijl je een super uitzicht hebt vanaf een hoge berg met een zonnetje in je gezicht. Op het moment dat Bas bij de Dancing Elephant arriveerde kwamen ook Boudewijn en Verity aanlopen. Pim was the last man standing en kwam om 9:30 aan bij het hostel. Iedereen is heerlijk zijn bed ingedoken om even goed op te laden voor de full moon party.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *