Dag 62 (woe 25-nov) @ Koh Pha Ngan

Rond 15:00 werd iedereen een beetje wakker. Ja ons dag/nacht ritme is hier iets anders dan normaal. Maar zoals gewoonlijk moest er eerst weer wat eten in om op te starten. Daarna zijn we nog even naar het strand geweest om weer een beetje met de rugbybal over te gooien. Boven zee begon zich een ondertussen een flinke regenbui te vormen. En ja hoor 15 minuten later barste het dan ook flink los. Terwijl de meeste mensen strandtenten invluchten bleef een kleine groep mensen heerlijk in de regen staan. Wij bleven in de stromende regen lekker overgooien met de bal, andere mensen gingen de zee in. Je staat in je zwembroek, de regen is warm dus wat maakt het uit dat je een beetje nat wordt. Na 15 minuten begon het alweer op te klaren. Er kwamen steeds meer mensen bij die mee wilden doen. Op een gegeven moment stonden we met een groep van tien mensen, 2 rugbyballen heen en weer te gooien. 

Om 17:30 zijn we weer richting het hostel gelopen om weer een aantal uur ons bed in te duiken. Om 22:00 is iedereen zich gaan voorbereiden op de full moon party. De uv verf kwam te voorschijn en iedereen zat op een gegeven moment op de grond zichzelf te versieren.

   
Nadat iedereen tevreden was met zijn/haar creatie was het tijd om te eten. Dit hadden we nog niet gedaan. Dus om 23:30 zaten we pas aan ons avondmaal. Daarna zijn we nog even bij de Dancing Elephant gaan indrinken om vervolgens om 0:30 richting het strand te lopen. Het was gelukkig helder, dus we konden ook daadwerkelijk de volle maan zien. Onderweg naar het strand waren delen van steegjes ook helemaal versierd met uv verf.

 Het strand was ondertussen al flink vol gelopen met mensen die al flink los gingen. We hebben eerst een rondje langs de verschillende strandtenten gedaan om te horen waar de beste muziek was. Eenmaal op onze plek hebben we weer heerlijk staan dansen. De tent waar in het begin de beste muziek gedraaid werd had ook een hoop uv lampen staan. Dit gaf wel een kicken sfeertje. Af en toe hebben we en rondje gedaan langs de andere strandtenten om even te kijken hoe het daar was. Iedereen had het prima naar zijn zin en we hebben de nacht lekker staan weg dansen. 

  

  

Rond 7:00 begon het alweer licht te worden, maar wij gingen net zoals vele anderen nog lekker door. Iets met sleep all day party all night.
 

Om 8:00 stopte de muziek bij alle strandtenten. Er waren nog twee after parties bij de meest linkse en meest rechtste strandtent. Ondertussen waren Bas en Pim elkaar al een tijdje kwijt. (Bas stond helemaal links en Pim helemaal rechts) 

Bas liep om 9:15 het hostel binnen en Pim volgde nog geen 10 min later. We horen hier zo vaak dat we op elkaar lijken en of we een tweeling zijn, maar af en toe is het wel grappig om te zien hoe we vaak toch bijna om de zelfde tijd weer ergens appart van elkaar verschijnen. 

Maar aangezien er iemand in Pim zijn bed had gekotst en er iemand in Bas zijn bed lag zijn we maar weer naar het strand gegaan met een handdoek om daar een paar uurtjes te slapen.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *