Dag 63 (do 26-nov) @ Koh Pha Ngan

Na amper 1,5-2 uur geslapen te hebben op het strand werden we alweer wakker in de brandende zon, met best wel een prettig uitzicht 😉.

Aangezien Bas als sinds ‘s ochtends 7:00 in de zon stond begon hij langzaam te veranderen in een tomaatje. Om er voor te zorgen dat hij morgen een chocolaatje zou zijn (props naar Manon voor deze uitspraak) ipv een kreeft besloot Bas om lekker verder te slapen in het hostel  Boudewijn was ondertussen ook op het strand gearriveerd, Pim bleef dus niet alleen achter. 

Rond een 18:00 was iedereen weer wakker en klaar voor een avondmaal. We hebben eerst nog even tickets gekocht voor de reis richting Bangkok. Dit zou ook ons laatste avondmaal zijn met Boudewijn. Die vertrekt morgen ook richting Bangkok om daar nog een paar dagen te verblijven om vervolgens weer richting Nederland te gaan.  

 Na het avondeten is iedereen weer even zijn bed ingedoken voor een paar uurtjes slaap. Bas en Pim zijn rond 23:00 nog even het strand opgelopen om te meeten met twee Amsterdamse meiden die we de dag ervoor hadden ontmoet. We vonden het zonde om onze laatste avond op party eiland Koh Pha Ngan in ons bed door te brengen. We hebben nog even gezellig zitten kletsen en wat drankjes gedaan in bar met een uitzicht over het hele strand. Om 4:00 begon iedereen weer een beetje moe te worden, dus het was weer tijd om naar bed te gaan. 

Voor iedereen die ooit nog naar Koh Pha Ngan gaat, Dancing Elephant is qua hostel echt een aanrader. Het ligt vlakbij Haadrim beach en het is met recht het N1 party hostel op Koh Pha Ngan. Veel gezellige mensen, een supercrew die erg vriendelijk is en van alles voor je regelt wanneer dit nodig is. Maar ondertussen is het echt bedtijd want we moeten morgen om 12:00 alweer bij de ferry zijn voor een lange reis richting Bangkok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *