Dag 64 (vrij 27-nov) @ Bangkok

Vandaag was weer een reis dag. We hebben tot 10:00 uitgeslapen, waarna we onze backpacks ingepakt hebben en hebben uitgecheckt. Snel even wat ontbijten want we werden om 12:00 alweer opgepikt met een taxi. Deze bracht ons weer naar de andere kant van het eiland richting de ferry. Om 13:00 vetrok the ferry vanaf Koh Pha Ngan naar Koh Tao toe. Vanaf Koh Tao vetrokken we richting Chumpon (vaste land). Het waaide flink tijdens de bootreis dus de boot ging lekker alle kanten op. Sommige mensen hadden het hier zichtbaar zwaar mee (zeeziek tot mensen die half in paniek zaten te huilen). Wij hebben echter een prima reis gehad (lekker op de grond gelegen). Eenmaal aangekomen in Chumpon stapten we over in een bus die ons richting Bangkok bracht. We hadden dit keer geluk met de zitplaatsen. We zaten recht voor de tv en bij de trap (lekker veel beenruimte). 

 Na een rit van 8 uur stonden we om 1:30 stonden we weer bij khaosan road in Bangkok. Nadat 5 taxi’s weigerden op meter te rijden (ze vroegen allemaal te veel) vonden we uiteindelijk wel een eerlijke taxi chauffeur die ons op meter naar het vliegveld wilde brengen. Om 2:30 stonden we op Don Mueang International Airport. Vanaf hier vliegen we om 6:05 naar Bali toe.  

Maar wij gaan nu de bagage inleveren en inchecken. Jullie horen morgen weer van ons vanuit Indonesië.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *