Dag 66 (zo 29-nov) @ Bali (Kuta)

Aaaah wat lagen de bedden van Mirah hostel goed zeg. We werden weer fris en fruitig wakker. Zelfs nachtbrakers hebben zo en nu dan ook wel wat slaap nodig.

Na een lekker ontbijt bij het hostel hebben we heerlijk een paar uur in de zon gelegen met zo nu en dan een frisse duik in het zwembad. Bas zijn voet begint ook weer de goede kant op te gaan. Echter te lang in het water zorgt ervoor dat een gedeelte van de wond weer openscheurt. Gelukkig heeft het zwembad een zitrand in het water. Dus Bas kan hier zo nu en dan ook even afkoelen.  

   
Rond een uur of 14:30 zijn we richting Legion beach gelopen om een poging tot surfen te doen. De laatste keer dat wij op een surfboard hebben gestaan is alweer een jaar of 6-7 geleden. We hebben twee boards gehuurd en zijn het water ingedoken. Bas stond meteen bij de eerste golf (tot zijn eigen verbazing). Na een aantal mooie crashes en in wasmachines gezeten te hebben begonnen we het langzaam weer onder de knie te krijgen. Uiteindelijk hebben we een aantal mooie golven kunnen pakken. Aangezien we niet vaak surfen liggen we te plat op ons bord tijdens het peddelen. Dit is niet echt bevordelijk voor je tepels. Dat worden morgen schaafwondjes op onze tepels (schaafwonden). Na een uur begon het zoute zeewater best wel te prikken (auch) en het verband op Bas zijn voet begon ook los te laten. Er komen nog genoeg dagen aan dat we kunnen surfen, dus voor vandaag hielden we het voor gezien. 

Van het surfen krijg je natuurlijk weer honger. Onderweg richting het hostel hebben we bij een straattent een flink bord nasi goreng gegeten. Bij het hostel in Pim vervolgens lekker op bed gaan liggen, Bas is even met wat blog posts bezig gegaan.

Rond een uur of 20:00 zijn we richting de buurt van Kuta beach gelopen opzoek naar avondeten. Eigenlijk waren we opzoek naar Babi guling (balinees gerecht met geroosterde big). Dit hadden ze alleen in het gedeelte waar wij liepen niet. Uiteindelijk hebben we weer bij een straattentje heerlijk geroosterde kip met honing en sate ayam gegeten. De planning was om nog uit te gaan in Sky Garden, echter begonnen we na het eten allebei weer in te kakken. Dus het uitgaan stellen we uit tot morgen en we gaan nu lekker richting onze overheerlijke bedden. 

Groetjes Bas en Pim

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *