Dag 78 (vrij 11-dec) @ Bali (Ubud)

Zo wat was het lekker om weer even een nacht bij te slapen. Het is extra lekker wakker worden als je vanuit je bed recht de “jungle” inkijkt.  
Nadat we onze backpacks ingepakt hadden hebben we uitgecheckt en zijn met een taxi richting In da lodge (hostel) gegaan. Hier hebben we weer gemeet met de groep engelse meiden. Na een aantal uur heerlijk bij het zwembad gelegen te hebben zijn we Ubud centrum ingelopen om een beetje te shoppen en voor een heerlijk ijsje.  Op de weg terug was het tijd voor een massage. Voor iets meer dan €5 heb je hier een balinesche massage van een uur.

Hier lopen wij trouwens naar binnen

 
Compleet ontspannen liepen we weer het massagesalon uit. Eenmaal terug bij In da lodge waren er een aantal mensen die nog even bij een tempel wilden kijken. De rest bleef lekker bij het zwembad liggen. Eenmaal bij de tempel aangekomen bleek deze al dicht te zitten. Dan maar over het hek wat foto’s maken.   
 Voor het avondeten hebben we met de hele groep een nieuw restaurantje overgenomen. Van compleet leeg zat het in een keer bijna vol. Bas en Pim waren de enige jongens binnen een groep van 12 personen. De meiden waren in shock over hoeveel wij met zijn tweeën weg eten en niet dik worden. Na een heerlijk bord ayam goreng en sate ayam zaten Bas en Pim zijn maag weer lekker vol.  

  
 Als toetje heeft Bas weer een ijsje gehaald en we zijn vervolgens door gelopen naar een bar voor wat cocktails. We waren nog net optijd binnen voor binnen voor happy hour. Na een aantal cocktails zijn we terug gelopen naar In Da Lodge. Dit was voor de groep engelse meiden ook de laatste dag in Indonesië. Zij kwamen met het plan om een groot bed te bouwen in de dorm. Een half uur later lagen er 5 matrassen naast elkaar waar we uiteindelijk met 9 personen op lagen. Om 4:30 werden we weer even wakker on afscheid te nemen van Alanna, Alex, Laura, Sally en Saffy. De rest is daarna weer lekker gaan slapen.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *