Dag 80 (zo 13-dec) @ Bali (Kuta)

Vandaag zouden we eigelijk terug gaan naar Kuta om wat scooters te huren om de komende dagen een beetje het zuid/westen van Bali te gaan verkennen. Echter omdat het kerstperiode is zijn er een hoop politie checkpoints opgezet op de wegen. Aangezien de scooters hier een stuk zwaarder zijn dan de scooters/brommers in Nederland geldt ons rijbewijs hier niet. We hebben hier dus maar vanaf gezien en hebben besloten om nog een paar dagen bij Mirah hostel (hostel waar we gestart zijn op Bali) te boeken. Vanuit hier gaan we de komende dagen dan wel met een taxi naar de plekken die we nog willen bezichtigen. De werknemers van Mirah waren blij om Bas en Pim weer terug te zien. Ze herkenden ons meteen en wisten zelfs onze namen nog. We zijn eerst maar een paar uur bij het zwembad gaan liggen. Opeens stonden Jantine en Nathalie, 2 nl’se meiden die we in Mirah hostel waren tegen gekomen, in de lobby van het hostel. Nog geen uur later kregen we een berichtje van Sarah en Simone dat zij morgen ook richting Mirah hostel komen. Het begint zo langzaam op een kleine reunie te lijken.

Rond een uur of 20:00 zijn Bas en Pim richting de hoofdstraat van Kuta gelopen voor een hapje eten. We zijn bij een lokaal restaurantje gaan zitten voor een heerlijk stuk kip. Aangezien wij nog al vreetzakken zijn hebben we er ook nog maar een vis bij besteld. 

Daarna was het weer tijd voor Sky Garden. Omdat het zondag was de entree 120k ipv 150k (€8 ipv €10). Tussen 21:00-23:00 kan je voor deze entree gratis drinken. Binnen 2 uur drink je dit er dus wel uit. Na 23:00 hebben we nog een paar uur  staan feesten om vervolgens lekker ons bed in te duiken.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *