Dag 81 (ma 14-dec) @ Bali (Kuta)

Na een nachtje Sky Garden moesten we eerst weer even bijkomen. Gelukkig kan dit heel goed langs wat ligbedden langs het zwembad in de zon. Een paar uur later stonden Sarah en Simone ook in het hostel. Zij hadden hun plannen ook gewijzigd (of ze konden gewoon niet zonder ons). Langzaam begon de Mirah familie weer deels compleet te worden. We hebben nog een aantal uur rond het zwembad rond gehangen. We waren al een tijdje opzoek naar het lokale gerecht Babi Gulang (gerecht met biggenvlees). Vlakbij het hostel zagen we elke keer een poster van het gerecht maar het restaurant was elke keer niet open. Vandaag was het dan zover want het restaurant was open. Het smaakte trouwens een stuk beter dan dat de varkenskop in de vitrine eruit zag.  

   
 
Rond 17:00 besloten Bas en Pim om richting Pura Tanah Lot (een tempel op een rots in de zee) te gaan. Echter deden we dit tijdens het spitsuur, wat natuurlijk niet zo heel slim van ons was. Na 20 min waren we nog amper 1 km verder. Zo gingen we de zonsondergang natuurlijk niet halen. We hebben de taxi maar om laten draaien en ons weer laten afzetten bij het hostel. We hebben hier een hapje gegeten en voor de rest is er ‘s avonds weinig gebeurt. We hebben een beetje gekaart en iedereen is lekker op tijd in bed gaan liggen om wat muziek te luisteren of een filmpje te kijken.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *