Dag 82 (di 15-dec) @ Bali (Kuta)

Goedemorgen, zo we kunnen vast langzaam wennen aan het nederlandse weer. Het regende de hele morgen al flink.

Gelukkig begon het rond 13:00 op te klaren. Rond 14:00 zijn we met een groep van 7 mensen richting het strand gegaan om te zonnen en een beetje te surfen. Er stonden vandaag redelijke golven. Bas en Pim kregen de slag lekker te pakken en stonden het merendeel van de golven. Omdat het afgelopen dagen flink had geregend dreef er wel onwijs veel vuil in de zee. De locals gooien hun afval in de rivier en de stroming neemt alles mee richting de zee. Van surfen krijg je honger dus na 2 uur surfen hielden we het voor gezien. Een duitser die mee was wist een goed en goedkoop restaurant te zitten in de buurt van het strand. We hebben hier heerlijk zitten eten voor amper €5-6 per maaltijd.

Iedereen is vervolgens even lekker op bed gaan liggen om een beetje op te laden voor een avondje uit. We wilden wel een keer iets anders zien dan Sky Garden. Simone wist nog twee andere leuke barren/clubs te zitten. Op de heenweg hebben we eerst nog wat sate op straat gehaald.

Eerst zijn we naar AlleyCats gegaan. De naam is vrij toepasselijk want de bar zit ergens weg verstopt tussen een aantal gebouwen en je komt er dus via een paar steegjes. Het was hier gezellig maar ongelovelijk warm. Na een paar wrong island cocktails had iedereen hem al lekker zitten.

 Vervolgens zijn we naar Eikon gegaan (de volgende club) om daar nog een aantal uur te dansen.

Op de terugweg naar het hostel was het vrij druk met locals op straat. Op een gegeven moment liepen we langs een groepje gasten en Bas voelde al een hand ik zijn broekzak verdwijnen. Jammer genoeg voor de zakkenroller had Bas alles vast zitten aan zijn broek. Bas schreeuwde naar Pim die nog een stuk achter hem liep dat ze moesten oppassen. Ze waagden ook een poging bij Pim, maar die had ook alles vast zitten. Echter had Johan (fisherman) zijn portemonnee los in zijn kontzak zitten. Gelukkig was Pim scherp genoeg en zag dat iemand Johan zijn portemonnee rolde. Pim liep op deze gast af en zij dat hij hem moest laten vallen, gelukkig voor die gast deed hij dit direct en kon Bas de portemonnee van Johan oppakken. Iedereen is vervolgens maar met zijn handen op zijn/haar broekzakken door gelopen naar het hostel. Daar hebben we nog even in het zwembad rond gedobberd.

  Groetjes Bas en Pim

  One Response to “Dag 82 (di 15-dec) @ Bali (Kuta)

  • ” He you, drop that wallet, otherwise I’m gonna punch you in your ugly face, you bastard….. me and my brother can punch hard, very hard………..”

   ging het ongeveer zo tegen die locals, zakkenrollers…..

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *